Werken op een
unieke plek

Het ABA Huis is een unieke plek voor kinderen/jeugdigen met (een vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Samen zorgen voor groei en ontwikkeling, daar gaan we voor! Groei jij met ons mee?

Over het ABA Huis

Bij het ABA Huis geloven we dat iedereen zich kan ontwikkelen en er altijd kansen zijn om te groeien. Plezier, motivatie en een gevoel van veiligheid zijn essentieel om tot leren te komen. Elke stap, groot en klein, is van grote waarde en alle successen mogen gevierd worden. Op lange termijn ziet het ABA Huis zich als een organisatie die een brug heeft geslagen tussen zorg en onderwijs!

Op Weg – ambulante jeugdhulp, de zusterorganisatie van het ABA Huis, biedt ambulante begeleiding aan jeugdigen en hun omgeving. De expertise van Op Weg ligt op het gebied van begeleiding van jeugdigen tussen 0 en 12 jaar met (een vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis of een achterstand in hun ontwikkeling.

Lees hier meer over de visie en missie van het ABA Huis.                           Lees hier meer over de visie en missie van Op Weg

Werkgebied

Vanuit 7 locaties en het hoofdkantoor behoor jij straks tot 1 van de 188 ABA Huis Professionals. Het ABA Huis heeft locaties in Den Haag, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Dordrecht en Utrecht. Op Weg – ambulante jeugdhulp is actief in de regio’s Rijnmond e.o., Haaglanden, Midden-Holland en Zuid-Holland Zuid.

ZORGAANBOD​

Het ABA Huis, alles onder 1 dak, alles in huis om kinderen de juiste context en mogelijkheden te bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Kinderen krijgen bij het ABA Huis dagelijks, als onderdeel van de dagbehandeling, één-op-één begeleiding, maar ook begeleiding in groepsverband. Wekelijks krijgen kinderen individuele behandeling van een logopedist. Ouders en professionals kunnen voor hun hulpvraag ook bij het ABA Huis terecht.

Op Weg biedt systeembegeleiding, Pivotal Response Therapy (PRT) en ouder- en gezinsbegeleiding. In alle vormen van begeleiding kan gebruik worden gemaakt van video interactie begeleiding.
 

De expertise van het ABA Huis en Op Weg ligt in behandeling en begeleiding van kinderen/jeugdigen met (een vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis of een achterstand in hun ontwikkeling. Het ABA Huis richt zich op behandeling van kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Op Weg richt zich op begeleiding van jeugdigen van 3 tot en met 12 jaar. 

 

Zakelijke gegevens

Het ABA Huis staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59479434.

Het ABA Huis heeft geen winstoogmerk. De beloning van het personeel is conform de cao Gehandicaptenzorg.

Zin om bij ons te komen werken?