Ben jíj onze nieuwe
ABA Huis Professional?

Kom carrière maken bij het ABA Huis! Lees hier wat
wij joú te bieden hebben.

Wat bieden wij jou?

Het ABA Huis staat voor Groei & Ontwikkeling, Betrokkenheid en Samenwerking.

Groei & Ontwikkeling:

Niet alleen streven wij naar de meest haalbare ontwikkeling bij onze kinderen en jeugdigen, maar ook bij onze medewerkers. Werken bij het ABA Huis betekent jezelf uitdagen tot ontwikkeling, je de kennis van ABA eigen maken en werkervaring opdoen. Met deze kennis wordt ook jíj een echte ABA Huis Professional!

Betrokkenheid:
Als nieuwe medewerker ben je vanaf dag 1 onderdeel van het team. De teams op locatie bestaan uit 2 trainers en 1 BBL’er op de groep. Locatiebreed worden deze teams ondersteund door een junior en senior behandelaar, een logopedist en de locatiemanager. Het ambulante team wordt ondersteund door een senior behandelaar en teamleider. Alle teams zijn betrokken met elkaar en de kinderen en jeugdigen, hebben een positieve houding en staan open voor elkaar.

Samenwerking:
Samen stappen maken in ontwikkeling, dat is het streven voor ieder kind of jeugdige. Dit doe je samen met elkaar op de groep, in je team, met de locatie. Als medewerker ben je dan ook onderdeel van deze samenwerking. Hulp vragen en geven, nieuwsgierig zijn en inspelen op het moment dragen bij aan deze samenwerking. Samen gaan, samen voor de kinderen/jeugdigen staan.

Salaris

Niet geheel onbelangrijk, het salaris. Het ABA Huis valt onder de cao Gehandicaptenzorg. De salarisschaal staat altijd in de vacaturetekst vermeld. Deze salarisschaal is op basis van 36 uur per week. Bij vacatures met minder aantal uren zal dit naar rato moeten worden berekend. Naast jouw salaris ontvang je in mei vakantiegeld (8%) en in december een eindejaarsuitkering (8,33%), wat ongeveer gelijk staat met een 13e maand.

Dienstverband

Je start bij het ABA Huis met een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Afhankelijk van de functie is dit vaak 7 maanden tot een jaar. Dit staat vermeld in de vacaturetekst. In deze periode heb je een goed beeld gekregen van het werken bij het ABA Huis en weet je of je op je plek zit. Het omzetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is ter sprake als we beiden tevreden zijn. Intern doorstromen behoort natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden.

Verlofuren

Vrije tijd is ook niet geheel onbelangrijk. Als je fulltime (36 uur per week) bij ons werkt heb je 144 verlofuren per jaar. Daarbij krijg je bij ons ook 57 Balans verlofuren (o.b.v. 36 uur per week). 

Opleidingen, trainingen en cursussen

Als nieuwe medewerker van het ABA Huis bieden wij jou op dag 1 een uitgebreid inwerkprogramma aan. Afhankelijk van de functie krijg je ook een mentor aangewezen, die jouw vraagbaak is de eerste periode bij het ABA Huis. Mocht je nog geen kennis hebben van ABA, ook daar is aan gedacht. Op deze manier krijg je een vliegende start om in korte tijd ook een van onze ABA Huis Professionals te worden. Maar daar blijft het niet bij. Ontwikkelen en je blijven ontwikkelen doen al onze professionals. Door regelmatig (interne) trainingen en workshops te volgen blijft team ABA Huis bij. En mocht je een specifieke vraag hebben, dan is het volgen van een relevante externe cursus of opleiding ook bespreekbaar.

Reiskosten

Het ABA Huis heeft uiteraard een regeling reiskostenvergoeding, deze bedraagt 0,19 cent per km. Reis je met het OV? Dan ontvang je op basis van abonnementskosten je maandelijkse vergoeding. Liever op de fiets? Dan biedt het fietsenplan van het ABA Huis via Fisc Free wellicht uitkomst.

Ziektekosten

Bij het ABA Huis kun je je aanmelden bij een collectieve ziektekostenverzekering van IZZ.

VOG

Voordat je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Het ABA Huis vergoedt de kosten van de aanvraag.

Pensioen

Wij melden je aan bij pensioenfonds Zorg & Welzijn. Meer informatie hierover vind je hier.